Informatie

 

 

 

 

 

 

 

Wat is Biatlon?
Biatlon is een combinatie van atletiek en de schietsport. Er bestaat ook een 'winter' variant die bekender is, dit is langlaufen en schieten. De versie die wij dus doen is de 'zomer' biatlon!

Hoe ziet het project er uit? 
Vooraf van dit project, is het belangrijk dat we je hier voor gaan klaarstomen natuurlijk. 
In het kader van de veiligheid vinden wij het belangrijk dat je zowel traint voor het hardlopen en het schieten. Het is verplicht om deel te nemen aan de schiet trainingen. 
Je krijgt vooraf vier hardlooptrainingen op niveau aangeboden bij Olympus '70 en vier schiettrainingen aangeboden bij schietvereniging generaal snijders. Voor het hele pakket met wedstrijd betaal je €27,50.

Schietvereniging Generaal Snijders
Voorafgaand ga je vier keer schiettraining volgen bij SV Generaal Snijders. In het begin is het wennen aan het wapen, de houding en het schieten. In de trainingen bouw je het niveau op, zodat je de laatste keer een echte biatlon kan oefenen. Oftewel: Rennen, schieten, rennen! En zo door!

Atletiek vereniging Olympus '70
Om je op je loop kunsten voor te bereiden, ben je van harte welkom bij Atletiek vereniging Olympus '70.
Hier kan je op niveau instromen in een van de groepen op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag avond. Naast het hardlopen is er natuurlijk ook ruimte voor loopscholing, techniek, warming-up en cooling down. Je kunt bij Olympus '70 omkleden en douchen. 
Wil je mee trainen bij Olympus, stuur een mailtje extra naar info@wkbiatlon.nl

 

 

WK Biatlon 2024 Reglement
PDF – 480,0 KB 68 downloads