Sponsors

UNIPER

Wij zijn Uniper

een internationaal energiebedrijf met ongeveer 12.000 werknemers.

We combineren een gebalanceerde portfolio van technologisch geavanceerde grootschalige activa met uitstekende technische en commerciële expertise.

Deze troeven en mogelijkheden stellen ons in staat om flexibele, op maat gemaakte, concurrerend geprijsde energieproducten en -diensten te leveren met behendigheid, precisie en snelheid.Stolze is dé specialist op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, Priva automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit. Techniek is onze passie. Geen installatie is hetzelfde en wij denken graag met u mee om uw wensen te vertalen in een deugdelijke en betrouwbare oplossing op maat. Van ontwerp tot en met realisatie en toegespitst op uw unieke situatie, of het nu gaat om een klimaatcomputer of om de volledige integratie van diverse installaties. De installatie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Met hoofdzakelijk eigen monteurs en specialistische onderaannemers installeren wij alle onderdelen. Onze uitvoerders begeleiden dit traject vanaf de voorbereiding tot aan de oplevering. En ook na de installatie staan we 24 uur per dag voor u klaar met een team van ervaren servicemonteurs.


ZIER RUNNING 

Uw hardloopspecialist sinds 1986, waar u terecht kunt voor hardloop advies op maat!
Zier running is bekend om de voet analyse die gedaan worden om zo aan de juiste
hardloopschoenen te komen gericht op uw loop type.
Dit word gedaan door een scan van uw voeten te maken, vervolgens worden de geselecteerde modellen voor u op een rijtje gezet.
Kom langs in een van onze winkels, aan de Rembrandtstraat 26 in Naaldwijk of Laan van Meerdervoort 632 in Den Haag.
www.zierrunning.nl 


VITAMINES4YOU

Vitamines4you is uw leverancier voor vers fruit op het kantoor.
Geen onhandige bezoeken meer aan de supermarkt, maar laat uw werknemers
genieten van vers fruit van het land, bezorgd op kantoor!